Duminică, celebra soție a milionarului Ilan Shor a împlinit vârsta de 37 de ani. Interpreta Jasmin a întâmpinat zeci de oaspeți renumiți din show-bizul rusesc și a sărbătorit ca o adevărată Regină. De ce surprize a avut parte cântăreața, aflați mai jos.

Ziua de naștere a interpretei Jasmin a fost organizată cu mare fast la un restaurant glamouros dintr-o suburbie a Moscovei.

Îmbrăcată într-o rochie alb negru de lungime medie, Jasmin și-a întâmpinat zeci de oaspeți și a primit daruri într-un coridor ornat cu „tone de flori proaspete de bujor”, după cum specifică portalul rusesc „super.ru”.

Evenimentul a fost moderat de nimeni altul decât Maksim Galkin, care îi îndemna pe oaspeți să ridice paharele de vin spumant și să-i închine toasturi omagiatei.

De la ziua de naștere a lui Jasmin nu au lipsit Ilan Shor cu copiii, mama soacră a interpretei, tatăl acesteia și o mulțime de prieteni printre care Marina și Galina Yudashkina, Olga Orlova și alții.

Elementul care a stârnit cele mai multe impresii a fost tortul de sărbătoare al omagiatei, pregătit la comandă și decorat cu pantofi din glazură de zahăr tip „Christian Louboutin” și poșete „Birkin”.

Cea mai mare surpriză a serii, însă, a fost spectacolul impresionant de focuri de artificii de deasupra restaurantului, pe fundalul melodiei „I Don’t Want to Miss a Thing”, de Aerosmith.

Distribuie articolul: