Deși se declară o femeie împlinită, Jasmin, se pare că luptă cu „demonii săi”. Gelozia este sentimentul care nu o lasă în pace pe aceasta. 

Jasmin Shor se declară o femeie împlinită pe toate planurile, totuși, lucrurile nu stau chiar atât de bine. Cel puțin pe plan emoțional. Chiar dacă se bucură de o vacanță superbă, undeva pe insulele Maldive și ar trebui să se relaxeze la maxim, Jasmin Shor nu reușește să se detașeze de gândurile grele.

Recent, artista a recunoscut că un simplu film care dezvăluie o poveste tragică de iubire, distrusă de gelozie, a marcat-o profund. Aceasta rămânând impresionată a decis să vorbească despre unul din sentimentele care o chinuie mereu.

„Mărturisesc că sunt un om extrem de gelos, nu pot face nimic cu aceasta. Sunt geloasă pe colegi, pe prietenele mele, pe toată lumea. Totuși, niciodată nu am făcut nebunii din cauza geloziei”, recunoaște soția lui Ilan Shor.

Gelozia este sentimentul care distruge armonia în relație. Este motivul nu doar a despărțirilor, dar alături de alte lucruri care ne frământă, devine cauza bolilor de care suferim, afirmă psihologii.  Astfel ar trebui să avem grijă de stările noastre interne și dacă acestea ne consumă, ne fac să ne simțim nefericiți, ar trebui să apelăm la un specialist în domeniul psihologiei.

Voi ce fel de persoane sunteți? Cum luptați cu gelozia?

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Nikolai Baskov a pus ochiul pe Jasmin Shor? Momentul în care artistul a ridicat-o cu forța în brațe (Video)