Nu mai este un secret că de când s-a căsătorit cu milionarul Ilan Shor, viața interpretei Jasmin s-a transformat într-o poveste în care își poate permite orice, inclusiv vacanțe în hoteluri de 5* pe insulele Maldive. Și cum e prietenă cu Instagram-ul, Jasmin n-a ezitat să fotografieze, cu telefonul său Iphone 6 de la Apple, masa cu accesorii scumpe, luate cu sine în vacanță. Printre accesorii se numără și câteva poșete ale unor branduri celebre. Cât costă acestea, vă dezvăluim mai jos.

Într-o fotografie mai veche, în care Jasmin apărea alături de Ilan Shor într-o trăsură, interpreta ținea în mâini o poșetă care bătea la ochi. Este vorba despre un accesoriu recunoscut cu denumirea de Chanel Cruise Perfume Bottle Bag. Această poșetă, care a fericit mâinile mai multor celebrități, costă nu mai puțin de 9500 $.

După Revelion, Jasmin s-a îndreptat, împreună cu întreaga familie, spre hotelul de 5 stele „Four Seasons Maldives”, situat pe Landaa Giraavaru – una din insulele Maldive. Din vacanță, vedeta a împărtășit o serie întreagă de fotografii. Una dintre ultimele poze ilustrează din nou cât de mult se iubește pe sine vedeta, atunci când ne referim la bijuterii și accesorii.

Așa arată masa pe care Sara Shor și-a împrăștiat toate accesoriile luate cu sine în bagajul de călătorie:

Poșeta verticală, de culoare albă, precum vă dați bine seama, e unul dintre ultimele produse lansate de Casa de Modă Chanel, în 2014. Este vorba despre geanta Chanel Lait de Coco, care, potrivit magazinelor online, costă nu mai puțin de 4800 $!

Alături, se află geanta de culoare albă, care amintește de chipul unui urs Panda. Charlotte Olympia Bao Bao Box Clutch costă peste 1500 $.

Al treilea  accesoriu – un clutch de culoare oranj, este un produs marca Miu Miu, care, potrivit pieței, costă nu mai puțin de 2200 $.

Tot Jasmin este cea care a purtat, în timpul filmărilor pentru videoclipul pentru „Свадебные истории”, realizat în Republica Moldova, o rochie de scurtă, Moschino McDonald’s Womens Dress, care costă cel puțin 200$.

Recent, vedeta glam se lăuda tot pe Instagram cu o pereche de Uggs, de culoare albastră, accesorizate cu pietre artificiale și primite în dar de la o fană.

Foto: portero.commbrandbuy.com, Instagram

Distribuie articolul: