Deși se întâmplă mai rar să-i invite pe jurnaliști la ea acasă, Jasmin a făcut o excepței pentru publicația rusă „Modnyi Prigovor”. În interviu, artista a făcut mai multe mărturii legate de casă, frumusețe și familie, participând în paralel la o ședință foto realizată în interiorul locuinței sale de lux.

Despre locuința din Moscova:

„Pentru mine, cel mai bun loc de odihnă e casa mea. Vin acasă, închid ușile și mă las în compania copiilor, care se năpustesc asupra mea, de dor. Dar ce poate fi mai odihnitor, decât o cină sau un prânz în familie? Sunt prețioase momentele în care Margarita vorbește despre ce  învățat la grădiniță, Misha vorbește despre treburile sale la institut și în viață… iar Miron este peste tot, prin casă!”

jasmin 1

Despre diete și restricții alimentare:

„Toată viața mea înseamnă diete, deși voi susține nutriționiștii care spun că uneori, trebuie să ne facem și sărbători culinare. Sunt benefice pentru organism, ca să nu ne stoarcem din cauza stresului legat de interdicții. Uneori îmi permit și deserturi bogate în calorii. Nu fac parte din categoria de oameni care își îmbunătățesc dispoziția cu o bomboană. Mie doar sportul îmi aduce acest efect. Acasă, gătesc nu numai eu, ci și persoana care mă ajută prin gospodărie.”

jasmin 2

Despre machiaj:

„Pentru ieșiri importante, invit mereu stiliști. Ei  știu cum trebuie să te machiezi, ca să arăți bine în diferite lumini. Dar în viața de zi cu zi nu am nevoie de makeup scenic. Îmi aplic doar fondul de ten, conturul de ochi și de buze. Știu să-mi aranjez și părul, ca să fie drept. Părul meu natural este foarte ondulat. Adevărata mea coafură poate fi văzută doar undeva unde aerul e foarte umed.”

jasmin 3

Despre ce urmează în viitor:

„Niciodată nu mă gândesc la asta. Nu privesc în viitor. Știu doar că nu vreau să mă opresc la ceea ce am obținut. Vreau să creez și să fac mai multe decât am făcut.”

MP2 MP3

Foto: Модный приговор, VK.com