Astăzi, 31 decembrie 2016, în cadrul unui show muzical difuzat de Primul canal rusesc (Prime în RM), interpreta Jasmin a cântat piesa „Lăutar”, compusă de Pasha Parfeny cu versurile în limba rusă. Contactat de Revista noastră pentru a comenta situația, Pasha a explicat că totul s-a făcut cât se poate de legal, iar el este bucuros că melodia are un așa succes.

Pasha parfeni„Mă bucur foarte mult că piesa „Lăutar” poate să ajungă în acest fel și la publicul vorbitor de rusă. Am fost contactat de producătorii interpretei Jasmin încă foarte mult timp în urmă pentru a mi se cere acordul și perfecta contractul. Deci, totul este legal. Mă bucur mult că piesa bucură un public atât de larg prin această preluare”, a precizat Pasha Parfeny.

Întrebat despre cum va petrece ultima zi din anul 2016, Pasha ne-a dezvăluit: „Voi fi la muncă, voi cânta pentru oamenii care îmi apreciază muzica și creația. Le doresc tuturor un an nou plin de realizări frumoase și multă prosperitate!”

Precizăm că Pasha Parfeny a reprezentat Republica Moldova cu piesa „Lăutar” la Eurovision 2012, clasându-se atunci pe locul 11.