Interpreta din Rusia invită moldovenii la concert. „O dimineață plină de evenimente, dar asta abia e începutul! Împreună cu iubitul soț am inaugurat sărbătoarea dedicată Zilei Independenței Republicii Moldova. Am depus flori la Monumentul Vasile LUPU și am urmărit un show aviatic de excepție. Deseară Vă așteptăm pe toți la un concert grandios!”, a scris Jasmin pe pagina sa de Instagram. 

Nu știm dacă a fost ajutată să scrie mesajul, dar oricare ar fi realitatea, este lăudabilă intenția interpretei de a felicita moldovenii în limba de stat.

Насыщенное утро, а ведь день еще только начался! 😃 С любимым мужем открыли праздник, прошли с парадом, возложили цветы у памятника основоположнику города Василе Лупу и сейчас отправляемся на авиашоу ✈️ Ну а вечером ждем всех на концерте! 💃🏻🎤 #ПевицаЖасмин #Оргеев #Деньнезависимости #Молдова __________________________________________________O dimineață plină de evenimente, dar asta abia e începutul! Împreună cu iubitul soț am inaugurat sărbătoarea dedicată Zilei Independenței Republicii Moldova. Am depus flori la Monumentul Vasile LUPU și am urmărit un show aviatic de excepție✈️ Deseară Vă așteptăm pe toți la un concert grandios! 💃🏻🎤 #InterpretaJasmin, #Orhei #Ziuaindependenței

Публикация от Певица Жасмин (@jasminshorofficial)

„E minunat când orașul e plin de atmosferă de sărbătoare și muzică 🇲🇩”, a mai notat Jasmin în descrierea uneia dintre poze. Artista a optat astăzi, în zi de sărbătoare, pentru o rochiță albă și pantofi în culoarea zmeurie.

Astăzi, cu ocazia Zilei Independenței, la Orhei vor evolua artiștii Carla’s Dreams, Ionel Istrati, Iuliana Beregoi, formația Chatarsis. Deloc surprinzător, concertul va fi completat cu prestația soției primarului de Orhei, Jasmin.