La 3 luni după stabilirea unui diagnostic crunt, mass-media rusești informează că interpreta rusă Janna Friske, plecată la un tratament în Los Angeles, se va întoarce acasă în curând. Potrivit medicilor americani, tratamentul a decurs cu succes, iar peste câteva luni, Janna va putea să se întoarcă la Moscova.

Deoarece tratamentul cu chimioterapie, pe care l-a urmat, a fost foarte costisitor, Janna necesită acum o perioadă intensă de recuperare.

Rudele și prietenii interpretei ruse au decis că această reabilitare ar avea loc, cel mai bine, acasă. Astfel, peste 3 luni, se așteaptă revenirea Jannei la Moscova.

În prezent, starea de sănătate a Jannei este mult mai bună, mai ales, după ce i-a fost injectată o nanovaccină, destinată bolnavilor de tumori cerebrale.

Potrivit tatălui interpretei, Janna a reușit să slăbească cu 10 kilograme, să scape de problemele de vedere, pe care le întâmpina încă de la începutul tratamentului și să-și recupereze vocea.

Olga Orlova, prietena interpretei, a declarat, pentru mass-media ruse, că acum, alături de Janna se află mama acesteia și băiețelul Platon, care a împlinit un an, primăvara asta.

Astfel, prognozele medicilor americani sunt îmbucurătoare: Janna se va putea întoarce pe scenă, în timpul apropiat, dacă va trece cu bine perioada de recuperare.

Foto: www.woman.ru,www.bimru.ru, rusinfo.info, fooz.ru,

Distribuie articolul: