Cântăreața bolnavă de cancer, Janna Friske, a refuzat să fie operată, după consultarea cu un specialist din Rusia. Potrivit specialiștilor americani, intervenția chirurgicală este necesară, dar aceasta a refuzat. 

Declarația a fost făcută de tatăl artistei Vladimir în cadrul unui interviu pentru „Komsomolskaia Pravda”, transmite unimedia.info.

Potrivit acestuia, înainte de a pleca pentru un tratament în străinătate, Friske a vizitat mai multe spitale din Rusia. Nici unul dintre medicii ruși nu a putut garanta că interpreta va supraviețui după intervenția chirugicală la cap. Aceasta ar putea muri pe masa de operație. Din acest motiv, cântăreața a refuzat intervenția și a ales chimioterapia.

În acest moment, specialiștii americani decid care vor fi următorii pași pe care îi vor întreprinde pentru a trata interpreta. Pe 1 februarie se va afla concluzia medicilor. Ei au încurajat artista și i-au spus că șansele de recuperare sunt mari, chiar dacă ea a refuzat o intervenție chirurgicală.

Amintim că, la începutul anului, soțul Jannei Friske a confirmat informația precum că soția sa e bolnavă de cancer și i-a rugat pe toți să se roage. Janna Friske a fost diagnosticată cu gliobastom, o tumoare la nivelul creierului, fiind cea mai severă formă de cancer cerebral.

 

Distribuie articolul: