Anul 2014 n-a fost unul dintre cei mai ușori ani din viața interpretei Janna Friske. Din ianuarie și până la începutul toamnei, vedeta a parcurs o perioadă de tratament intensiv și de reabilitare în străinătate și s-a întors acasă abia spre sfârșitul toamnei. Mai multe surse de informare speculau pe seama faptului că vedeta va urca pe scenă imediat de cum va reveni acasă. Realitatea este că acum, Janna lucrează foarte mult asupra felului în care arată, iar revenirea pe scenă va urma abia după recuperarea completă. 

Actualmente, Janna Friske muncește foarte mult pentru a-și putea reveni în forma de altădată. În asemenea ritmuri, vedeta se va întoarce pe scenă peste nu mai puțin de 1,5 ani, scrie tribuna.ru.

Deși în timpul sarcinii s-a îngrășat cu doar 15 kilograme, preparatele hormonale contra celulelor canceroase i-au adus zeci de kilograme în plus Jannei. Acum, vedeta practică yoga în fiecare zi, la fel cum făcea și înainte de a se îmbolnăvi.

În suburbia orașului Moscova, acolo unde Janna s-a retras împreună cu întreaga familie, de câteva ori pe săptămână sosește un instructor de fitness angajat de Dmitri Shepelev. De asemenea, Janna Friske participă foarte des la ședințe de masaj chinezesc An Mo, care presupune o tehnică străveche și meticuloasă de lucru cu mâinile.

Din spusele lui Dmitri Shepelev, Janna se odihnește mult mai bine acum, are un somn mai îndelungat, se plimbă foarte mult și practică jocurile active cu fiul lor, Platon. Se pare, însă, că Janna se va recupera complet abia peste un an și jumătate.

Una dintre participantele competiției „Bitva Ekstrasensov” a declarat că nu trebuie să așteptăm prea curând revenirea Jannei pe scenă. Din spusele clarvăzătoarei, anul 2015 urmează să fie unul de succes pentru Janna în plan creativ. În acest sens, vedeta ar urma să lanseze o piesă nouă.

Tatăl cântăreței a confirmat informația potrivit căreia fiica sa nu este pregătită, deocamdată, pentru a reveni în showbiz, la același rimt de concerte de altădată. Potrivit sursei citate, acesta a mai declarat că în cea mai mare parte a timpului, Janna practică înotul la bazin și se află în compania antrenorului său personal.

Acum, Janna este asimilată în totalitate de familie și de grija față de propria sănătate. Tatăl vedetei, de altfel, a mai declarat că o parte din banii donați Jannei pentru tratament, așa și nu au ajuns la destinatară, din motive necunoscute.

Despre faptul că Jannei Friske i-a fost identificat un glioblastom, presa rusă informa în luna ianuarie a anului trecut. Imediat după stabilirea diagnosticului, Janna a fost transportată la spital, întrucât medicii din Rusia nu-i ofereau practic nicio șansă să se trateze.

Foto: Piter TV, super.ru

Distribuie articolul: