În ciuda tuturor zvonurilor care apar la adresa sa, Janna Friske a găsit în sine curajul să spună că oamenii nu întotdeauna mărturisesc adevărul și că, atunci când vorbesc despre ea, adaugă de la sine detalii pe care le împărtășesc și cu ceilalți. Despre acest lucru, Janna a mărturisit contactată fiind de reporterii KP.ru.

Poate că apar și știri pozitive despre mine, doar că ele nu sunt luate de la mine însămi. Din păcate, încă nu pot să particip la interviuri.

Știți de unde se iau toate zvonurile despre mine. Oamenii au o fantezie foarte bogată și le inventează pe toate de unii singuri. După asta, comunică produsul imaginației lor și altor oameni, de parcă așa a și fost. O ducem bine cu fantezia”, a mărturisit Friske, contactată fiind de către reporterii de la KP.ru.

Întrebată fiind despre cum se simte acum, Janna n-a spus decât „Slavă Domnului. Deocamdată, spun doar asta, pentru că nu eu trebuie să judec”, dând de înțeles că e mulțumită de felul în care a ajutat-o tratamentul în SUA.

Chiar dacă nu stăpânește niciun cont de pe vreo rețea de socializare, Janna Friske comunică indirect ceea ce face prin prin sora sa.

Din spusele acesteia, în timpul zilei, Janna se plimbă cu fiul său, Platon, în apropierea casei părinților lor, dintr-o suburbie a Moscovei. Seara, când toată lumea se adună, familia participă la jocul de masă Monopoly.

În perioada sărbătorilor de iarnă, toată familia Jannei s-a reunit acasă. Acum, însă, soțul acesteia, Dmitri Shepelev, a fost nevoit să zboare în Ucraina, pentru a prezenta un show muzical. Potrivit Gigamir.net, Dmitri va prezenta „Співай як зірка”, care este o adaptare ucrainească a showului turcesc „Keep Your Light Shining”.

Eroii principali ai showului său vor fi oameni simpli, din Ucraina, care adoră să cânte. Pe scenă se vor afla 7 participanți care, timp de 30 de secunde, vor fi nevoiți să-și demonstreze aptitudinile vocale. Fiecare dintre cei 7 participanți va trebui să interpreteze una și aceeași compoziție muzicală.

În ciuda fondurilor adunate, familia încă mai are nevoie de bani pentru recuperarea completă a Jannei. 

Foto: segodnya.uapravda-tv.ru

Distribuie articolul: