Janna Friske își continuă lupta cu cancerul. Posturile mass-media rusești anunță că starea de sănătate a interpretei s-a îmbunătățit mult. Janna a început să-și recapete vederea, a slăbit simțitor și a început să se deplaseze fără ajutor.

După ce s-a externat din clinică, Janna a rămas să locuiască la prietenii săi din Los Angeles. Alături de ea se mai află prietena sa, Olga Orlova, mama, dar și micuțul Platon, care, recent, a împlinit un an.

           

Prietenii vedetei afirmă că starea de sănătate a Jannei se îmbunătățește simțitor. Vedeta a reușit să lupte cu unele consecințe ale chimioterapiei realizate la New York: a slăbit cu 10 kilograme, a început să se ridice singură din pat și, practic, s-a debarasat de problemele legate de vedere.

Conform portalului Сегодня.ua, glioblastoma din creierul Jannei a început să se micșoreze, iar asta înseamnă că tumoarea nu mai apasă atât de puternic asupra centrilor din creier, responsabili de mișcare și vedere.

Amintim că în luna ianuarie, Janna nu mai era în stare să se deplaseze singură, de aceea, a fost nevoită să se miște, utilizând un scaun cu rotile. Tot atunci, însă, cântăreața a promis că va trece peste această încercare a vieții și că va da naștere și altor copii.

Surse foto: piter.tv, http://jeannefriske.com, www.kasjauns.lv,www.uznayvse.ru

Distribuie articolul: