Dmitri Shepelev a oferit un inteviu despre situația creată în jurul decesului interpretei Janna Friske. Pe durata discuției, Dmitrii a numit-o de mai multe ori pe Janna „soție” și „mireasă.” 

Dmitri și Janna sunt împreună din 2011, trăind în concubinaj. Faptul că nu au fost mire și mireasă, nu a fost un impediment pentru a crea o familie frumoasă, astfel Janna și Dmitri au devenit în 2013 fericiții părinți al băiețelului Platon.

Fiind întrebat de ce o numește pe Janna soție și mireasă, Dmitri a spus:

M-am gândit mult la ce cadou să-i ofer Janei cu ocazia aniversării. Am discutat de multe ori despre nuntă, și am hotărât că aceasta trebuie să fie frumoasă. Ne-am dorit ca Janna să îmbrace o rochie frumoasă, să aibă o coafură de nuntă frumoasă. Era important să petrecem acea zi așa cum ne-am imaginat. De aceea am decis să o facem un pic mai târziu. Ar fi fost minunat să adunăm toți prietenii, oamenii cei mai dragi, și să plecăm undeva departe, pentru a petrece această zi în doi. Așteptam doar să se limpezească apele. Am discutat de multe ori despre acest lucru. Anul trecut, de ziua ei de naștere am cerut-o de soție, am făcut schimb de inele și Janna a spus DA!

Foto: glavlist.ru

Foto: glavlist.ru

Am fost cu Janna și la bine, și la rău. Relația mea cu ea este anume așa cum și-o imaginează toți când se gândesc la una perfectă și plină de iubire. Poți visa la o asemenea relație, iar noi am trăit-o. Sunt fericit că în viața mea am un asemenea om. Sunt fericit că am împărtășit această soartă, această responsabilitate. Îi sunt incomensurabil de recunoscător și sunt fericit că o am!”

Toți admiratorii și colegii de breaslă, apropiații și prietenii, au făcut rând la intrarea în sala de concerte, unde a fost expus sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretei pentru ceremonia de rămas bun.

SURSA

Distribuie articolul: