Americanca Janice Haley poate fi numită cu adevărat o îmblânzitoare de feline. Aceasta și-a luat doi tigri în calitate de animale de companie. Despre cum i-a reușit lui Jenice această performanță și cum își duce traiul aceasta, în compania celor doi tigri, vedeți în materialul care urmează.

Originară din Orlando, Florida, amerianca de 57 de ani se ocupă de creșterea a doi tigri bengalezi, numiți Janda și Saber.

Janice Haley mărturisește că se simte o adevărată ”mamă” pentru această pereche de feline. Animalele o cuprind, o îmbrățișează și nici nu încearcă, măcar, să-și demonstreze agresiunea și instinctele de carnivore.

Povestea ”familiei” a început în 1995, când Haley a decis să renunțe la munca sa de birou și, la sfatul soțului său, a decis să se ocupe de creșterea unui tigru. Achiziționarea celei de-a doua feline s-a produs abia în 2002.

”Oamenii consideră că e prea crud să țin în captivitate aceste animale și că locul tigrilor nu este în cuști, dar în sălbăticie aceste animale n-ar fi fost în siguranță”, mărturisește femeia. Aceasta mai spune că vecinii nu prea au la inimă faptul că Haley are două carnivore în curtea sa.

Aceasta crește perechea de tigri chiar în curtea casei sale și îi hrănește de trei ori pe zi. Unul dintre tigri preferă carne de cal, în timp ce al doilea consumă carne de vită. La fel cum s-ar comporta cu niște copii, Haley merge la culcare cu acești tigri și îi adoarme cu îmbrățișări.

Foto: www.mirror.co.uk

Distribuie articolul: