Actorul în vârstă de 35 de ani Jamie Dornan a fost recent invitat al emisiunii de seară „Jimmy Kimmel”, unde a vorbit despre relația sa cu colega sa din filmul „Fifty shades of Grey“, Dakota Johnson. Chiar dacă scenariul erotic presupune pasiune și dragoste între cele două personaje, Dornan și Johnson, în viața reală, sunt foarte buni prieteni.

„Poate că nu sună chiar bine, dar suntem ca frate și soră. În plus, eu sunt căsătorit cu Amelia (cu actrița Amelia Warner Jamie Dornan s-a căsătorit în 2013). Dakota și eu suntem suntem foarte apropiați și ne cunoaștem destul de bine. Între noi, bineînțeles, există respect reciproc”, a spus Jamie Dornan.

Cuvintele actorului nici nu sunt puse la îndoială – Jamie Dornan este fericit în căsătorie și educă doi copii împreună cu soția lui. În vârstă de 28 de ani, Dakota Johnson, se pare că la fel și-a refăcut viața personală. Vedeta se întâlnește cu Chris Martin, fostul soț al actriței Gwyneth Paltrow.

„Relația de dragoste” dintre Dornan și Johnson, fanii o pot urmări doar în filmele în care cei doi joacă. A treia parte a poveștii „Fifty shades” va fi lansată pe 8 februarie.

Citește și: A apărut primul trailer extins „Fifty Shades Freed”! Este mai intrigant ca oricând (Video)