Un moment mult așteptat de fani. Unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood a dat vestea cea mare. Daniel Craig, cunoscut pentru rolul său în filmele cu James Bond, va deveni tătic, căci soția sa, frumoasa Rachel Weisz, este însărcinată.

Cei doi au marcat o apariție rară la un eveniment în New York acum 10 zile, fiind extrem de eleganți și de tandri și încă de atunci actrița Rachel, în vârstă de 48 de ani, stârnea niște zvonuri cu privire la o posibilă sarcină, mai ales că alesese o ținută care îi masca burtica. A purtat o rochie roșie în formă de A și o capă neagră pentru a nu dezvălui că este gravidă, dar acum entuziasmul a făcut-o să vorbească.

NEW YORK, NY – APRIL 09: Rachel Weisz and Daniel Craig attend The Opportunity Network’s 11th Annual Night of Opportunity at Cipriani Wall Street on April 9, 2018 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Într-o explozie de fericire, Rachel Weisz a dezvăluit că așteaptă primul copil al ei cu Daniel Craig, mărturisind că ea și partenerul ei sunt fericiți că au un „mic om” pe drum. Actrița a declarat pentru  New York Times: „Va veni în curând. Daniel și cu mine suntem atât de fericiți. Vom avea un bebeluș. Abia așteptăm să ne întâlnim cu el sau cu ea. Este un mister.”

Sexul copilului este un mister și pentru cei doi viitori părinți, iar Rachel încă nu a dezvăluit în câte luni este gravidă. Soția lui Daniel Craig mai are un fiu de 11 ani, Henry, cu regizorul de la Hollywood, Darren Aronofsky. Și pentru Daniel este al doilea copil și  marchează o bucurie enormă pentru starul de 50 de ani. El mai are o fiică de 26 de ani, Ella, din căsătoria anterioară cu Fiona Loudon.

Distribuie articolul: