Fie că este vorba de un efort subconștient pentru a demonstra combatibilitatea între ei, fie că e vorba de modă, dar cuplul format din Jacqui și Curly Moore au arătat că sunt pe aceeași undă de ideii când vine vorba de tatuaje. Soții și-au tatuat 95 % din tot corpul lor, astfel fiind desemnați - „cel mai tatuat cuplu din Marea Britanie”, potrivit mirror.co.uk.

Arta tatuajelor nu mai este ceva nou pentru secolul în care trăim, de fapt nu era nici pentru secolul trecut. Pătimașii tatuajelor spun că această meserie este ca un drog și odată ce ți-ai făcut un singur tatuaj, nu te mai poți opri. Acesta este și cazul cuplului Jacqui și Curly Moore care au luat „prea” în serios această artă. Ambii soți și-au tatuat corpurile până la refuz, uitând că de fapt există și o limită pentru aceste impregnări.

article-2019320-0D2E71CD00000578-560_634x917

„Dacă suntem pe o plajă în costume de baie, oamenii ne privesc straniu din depărtare pentru că, suntem cei mai „albaștri” de pe litoral,” recunoaște Curly. „Nu-mi place expresia  „dependent de tatuaje”, deoarece aceasta presupune o lipsă de control, dar pentru noi nu este deloc așa. Nouă ne place ceea ce facem cu corpurile noastre. Și dacă am de gând să-mi mai fac vreun tatuaj, spun cu încredere că o fac în mod conștient.”

article-2019320-0D2E71FE00000578-698_634x943

Cei doi s-au întâlnit în 2003, când Jacqui tocmai divorțase. Femeia a intrat în Lionel’s Tattoo Studio din Oxford, salon în care lucra Curly. Ea i-a cerut bărbatului, să-i proiecteze o libelulă pe spate. „M-am dus pentru a-mi face un nou tatuaj care ar vorbi despre libertatea mea și despre noul capitol din viața mea”, explică Jacqui. „N-am fost atrasă de bărbați cu tatuaje anterior, dar de la o vorbă la alta, l-am plăcut și am ieșit la o cafea. Mi-a fost de-ajuns o noapte ca să-mi dau seama că sunt atrasă de el. Aveam un sentiment straniu, de parcă ne cunoșteam de ani de zile.”

Jacqui-and-Curly-Moore (1)

Jacqui, care lucrează într-o florărie de lux și este mama a două fete: Kristi (25 de ani) și Fern (17 ani) își mai făcuse câteva tatuaje până a-l întâlni pe Curly. Dar, așa cum povestea lor de dragoste și-a luat avânt, ea i-a cerut iubitului ei – care este tatăl lui Louis (24 de ani) și a lui Molly (22 de ani) – să se ocupe mai mult de corpul ei.

Woman_4

„N-am planificat niciodată să-mi acopăr tot corpul cu tatuaje, asta s-a întâmplat în timp, împreună cu Curly ne bucuram de acest „proces”, astfel, în prezent mi-am tatuat corpul aproape în totalitate, mai exact 95 % la sută din corpul meu este acoperit cu tatuaje. Vreau să le dau o informație pe gratis pentru cei care au rămas impresionați: toate tatuajele sunt dureroase, dar zonele: coastelor, a gambelor și a gleznelor sunt cele mai rele.”

521848_298762276920714_1778743963_n

Jacqui spune că a fost tratată de către societate în mod diferit. „Oamenii, deseori, au fost nepoliticoși cu noi, un copil mi-a spus odată că arăt dezgustător. Dar, pentru că tatuajele noastre nu sunt „agresive”, de foarte multe ori primim și complimente. Și colegii mei nu m-ar recunoaște fără tatuaje. Ei sunt mândri de tatuajele mele, le văd ca pe o operă de artă. ”

0953b8dc2d4c38f6cf42e4bdca28f2a7

Curly, pentru că este un mare maiestru, are foarte multe cereri, sunt persoane care stau în rând pentru un mic tatuaj chiar și luni întregi. „Am tatuat fiecare parte a corpului unui bărbat, cât și a unei femeii, nu a mai rămas nimic din ce n-aș fi văzut,” recunoaște el.

IMG_2357-1

Jacqui estimează timpul petrecut sub acul lui Curly, ca fiind unul foarte îndelungat, aproximativ 1300 oră (în total), iar dacă ea i-ar fi plătit pentru munca lui, ar fi costat-o circa 15.000 de lire sterline pentru toate tatuajele de pe corpul său.

Distribuie articolul: