Designerul român Lana Dumitru, cunoscută deja pentru reinterpretarea modernă a motivelor folclorice româneşti, a fost aleasă de compania Puma pentru a crea noul tipar al iconicei jachete T7, apărută în 1969. Jacheta “T7 Etno Shake” va fi produsă în ediție limitată și e promovată cu ajutorul celebrei piese “Harlem Shake”. Totul a început cu un concurs iniţiat de Puma în anul 2011, pe platforma IQads, unde românii creativi au fost invitaţi să propună propriul lor design pe tiparul jachetei. Deşi s-a clasat pe locul 2, Lana a reuşit să adune multe reacţii pozitive şi entuziaste din partea publicului, astfel că Puma a decis să producă această jachetă cu motive etno-folclorice, sub numele de “T7 Etno Shake”.

Cu această ocazie a fost lansat pe Internet un clip de promovare, o versiune folclorică, intens românească, a hitului viral al momentului “Harlem Shake”, devenit astfel “Etno Shake”.

Jacheta poate fi găsită într-unul din magazinele Puma din București, România. Mai mulţi artişti români s-au îndrăgostit de jacheta T7 Etno Shake şi au dorit să o poarte, dar poate cel mai spectaculos feedback a venit din partea lui DJ Baauer (cel care a compus mixul “Harlem Shake”) care şi-a comandat deja o jachetă.

Sursa: Revistabulevard.ro 

Distribuie articolul: