Fie că suntem sau nu pregătite, îmbătrânirea e un proces inevitabil și la fel este și apariția ridurilor. E imposibil să oprim timpul, însă ceea ce putem face este să apelăm la inovațiile dermatocosmetice ce readuc luminozitate și fermitatea chipului și reduc numărul de riduri.

La ce trebuie de atras atenția atunci când alegeți crema anti-rid?

Inovațiile gamelor antirid-anti-aging de la Ivatherm constau în acțiunea ingredientului activ principal din fiecare gamă, acesta adresandu-se diferitelor efecte ale trecerii timpului asupra pielii: riduri în formare, riduri instalate, diminuarea elasticității, luminozității și fermității.

Oricare dintre gamele anti-rid de la Ivatherm vă protejează pielea de semnele nedorite ale timpului, aducând luminozitate, suplețe, reducând numărul ridurilor. Descoperă ingredientul activ al fiecărei game, rolul său și alege crema potrivită.

Această gamă conține Crema antirid pentru față (50ml) și Crema contur de ochi antirid, anticearcan (15ml), ambele dedicate tenului sensibil.

Cremele previn instalarea ridurilor, reduc numărul și adancimea celor deja formate. Prin efectul botox-like, de inhibare a contracției musculare, pielea devine mai neteda si mai elastică.

  • Ingredient activ principal: Viniferol®, un complex obținut din viniferină (resveratrol), extras din tijele viței-de-vie de Bordeaux, unul dintre cei mai eficienți agenți anti-rid și anti-age.
  • Rol: Viniferol® restructurează și regenerează pielea în profunzime, activează receptorii celulari sensibili la retinol, derivat de vitamina A cu rol esențial în păstrarea tinereții pielii.

Acum, toate produsele sunt reduse cu 20% în Farmacia Familiei!

P.

Distribuie articolul: