Chiar dacă nu-și afișează prea mult viața de familie, prezentatorul TV Ivan Urgant a decis să-și arate fiica pe sticlă chiar zilele trecute. Se întâmpla în cadrul unei vacanțe a familiei Urgant în orașul Sochi.

Nina s-a filmat pentru ediția din 1 martie a show-ului „Vecherniy Urgant”. Fetița de 7 ani se afla pe o pârtie din Sochi, acolo unde Urgant a mers împreună cu întreaga familie pentru a învăța să schieze.

Chiar dacă a fost prima lecție de schi a lui Urgant, acesta a decis să se ia la întrecere cu Nina, însă nu a avut sorți de izbândă. Înregstrarea video a fost publicată în cadrul emisiunii.

Vreau să împărtășesc câteva trăiri personale. Spre deosebire de mulți alți oameni, eu nu mă pot plimba cu schiurile. Nu am ascuns asta niciodată, ci chiar mă mândresc. Mai mult decât atât: am ajuns în munți pentru prima oară în viață. Chiar și fiica mea Nina a venit aici și la doar 7 ani a început să schieze. E neplăcut când o fată de 7 ani schiază mai bine decât tine și mi-am zis că ar fi straniu să nu încerc. Pentru a evita conflictele de familie, am urcat pe schiuri pentru prima oară în viață. Am luat cu mine operatorul ca să arăt că un om cu un corp ca al meu poate aluneca pe pârtie”, spune Urgant, înainte de difuzarea secvenței video.

Minutul 4.43:

Ivan Urgant este căsătorit cu Natalia Kiknadze, iar cei doi soți educă împreună 3 fiice: pe Erica (fiica Nataliei din prima căsătorie), Nina și micuța Valeria, care a venit pe lume în luna septembrie a anului trecut.

Back 2 school!

A photo posted by Иван Ургант (@urgantcom) on

Foto: Instagram, captură video

Distribuie articolul: