Vâlvă mare în jurul politicianului Iurie Roşca. Se presupune că acesta s-ar fi însurat din nou, de data aceasta cu jurnalista de la TV7 Cristina Guțu, verişoara prezentatoarei tv Natalia Morari. Bloggerul Eugen Luchianiuc scria cu 2 zile în urmă că unele surse demne de încredere afirmă despre politicanul Iurie Roşca că s-ar fi însurat. Aceleaşi surse menționeză că “aleasa inimii” lui Iurie Roșca este o persoană din domeniul media, dar că vor să-I păstreze anonimatul.

Astăzi o sursă din cercul politicanului a confirmat că persoana din domeniul media este Cristina Guțu. Contactată de PentruEA, jurnalista a dat un răspuns foarte evaziv, refuzând să confirme sau să infirme zvonurile: “Nu vreau să declar nimic, nici pentru alt portal de ştiri nu am făcut vreo declaraţie. Clar că aş vrea să nu mai apară ştiri… Deşi îmi dau seama că nu pot să vă rog asta”.

 

Cristina Gutu

Iurie Roșca (51) este un om politic din Republica Moldova. A îndeplinit, vreme de mai mulți ani, funcția de președinte al Partidului Popular Creștin Democrat din Republica Moldova. A fost vicepreședinte al parlamentului din Chișinău și viceprim-ministru al Republicii Moldova. Politicianul a mai fost căsătorit şi are 3 copii.