Iuliana Tudor, gazda emisiunii “O dată-n viaţă” (TVR) se poate lăuda că pasiunea ei pentru televiziune a meritat orice sacrificiu. Însă nimic nu se compară cu bucuria pe care o simte atunci când priveşte norii, împreună cu Tudor, băieţelul ei.

 

După o perioadă în care s-a dedicat exclusiv serviciului, Iuliana Tudor şi-a reconsiderat priorităţile, odată cu naşterea băieţelului ei. Astăzi, Tudor Cristian are 2 ani şi 10 luni, tocmai a început să meargă la gradiniţă şi, de când s-a născut, a învăţat-o pe mami să râdă mai mult, să fie mai relaxată şi să nu mai raspundă la telefoane oricând.

Maternitatea a schimbat-o fundamental, declară Iuliana fără cea mai mică urmă de ezitare. A învăţat, în primul rând, ce înseamnă răbdarea, alături de băieţelul ei.

“Mă joc mai mult, râd mai mult, dragostea are alte nuanţe. Sunt mult mai atentă la oamenii din jur şi la familia mea, care a căpătat cu totul altă valoare acum”.

Atunci când povesteşte despre Tudor, chipul Iulianei se luminează şi seriozitatea care o caracterizează când vorbeşte despre munca ei dispare. “Timpul liber mi-l petrec cu Tudor. Îl ajut să descopere lumea. Când sunt cu el nu există telefon, îl pun pe Silent şi răspund mai târziu. Am învăţat să fiu atentă şi să mă bucur de lucrurile simple: să stau cu copilul meu pe iarbă, să ne jucăm, să ne uităm la cer şi să descoperim ce forme au norii…”, a declarat prezentatoarea pentru unica.ro.

 

 

Distribuie articolul: