După ce a adunat milioane de vizulizări pe Youtube, Iuliana Beregoi surprinde din nou! De această dată, însă nu prin abilitățile sale vocale, ci... actoricești. Astăzi, a fost lansat primul episod din serialul în care interpreta din Moldova va juca rolul principal. Alături de ea, îl veți putea vedea și pe dansatorul Mihai Ungureanu.

Producția cinematografică se numește „Lara” și este primul serial de acțiune din România, pentru copii. Într-un live făcut pe contul său de YouTube, Iuliana Beregoi a dezvăluit că filmările au avut loc în această primvară.

De fapt, cea care joacă rolul Larei este chiar Iuliana, în timp ce Mihai e Hugo. Din distribuție fac parte actori precum: Vlad Baba sau Erica Moldovan. Scenaristul producției este Cătălin Dascălu, iar regia este semnată de Ciprian Iacob.

capture-20170904-122721

Asta nu este singura surpriză pe care a pregătit-o Iuliana pentru fanii săi. Joi, 7 septembrie, aceasta urmează să prezinte noua sa piesă. Se numește „Generația Z”, iar cântăreața promite că va fi un hit. Melodia va fi lansată în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Vezi primul episod din „Lara” mai jos:

Foto: Captură video