Iuliana Beregoi a ieșit în finala proiectului televizat „Голос. Дети” din Rusia. În etapa duelurilor a cântat împreună cu celelalte 2 concurente din echipa antrenoarei lor, Nyusha, piesa „Я не отступлю” , Aceasta face parte din repertoriul interpretei de muzică R & B, Bianka.

Iuliana și-a recucerit antrenoarea și a convins-o să o promoveze în finala concursului, care va fi difuzată în direct, pe Pervâi Kanal, pe 28 aprilie 2017. Alegerea s-a lăsat cu lacrimi. Micuța nu-și mai încăpea în piele de bucurie și a izbucnit în lacrimi. 

capture-20170401-122045 Iuliana Beregoi are peste 200.000 abonați pe YouTube, 100.000 abonați pe Instagram și aproape 100.000 aprecieri pe pagina de Facebook. Vă reamintim că Iuliana este eleva Centrului de Dans și Vocal „SIS N BRO” la care ia lecții de canto, dans și artă teatrală, iar în curând va lansa cea de-a doua piesă proprie în colaborare cu Mixton Music România.

capture-20170401-121824

Profesorul de canto al Iulianei este mândru de rezultatele Iulianei. Pentru Ea.md, Andrei Boaghe a declarat:
„Am avut o perioadă de pregătiri intense, au fost multe emoții, atât la repetiții cât și pe scenă. S-a imprietenit cu cele două concurente, din echipa antrenoarei sale Niusha. Îi pare rău că nu au trecut mai departe, în același timp înțelege că acesta e cursul firesc al unui concurs.”
De la Iuliana mai aflăm o veste. Mica steluță se află acum în București împreună cu profesorul ei de canto:
„ Acum suntem la București. Mâine trebuie să strălucim la primul meu concert solo în România. Îi aștept pe toți fanii mei la Cinema Pro, la ora 15.00. Voi împărtăși cu ei câteva secrete de-ale mele, curiozități din viața mea pe care nu le-am povestit în vlog-urile mele. Voi lansa o nouă piesă și o provocare pentru toți spectatorii.”
Acum vă invităm să o ascutați cântând pe Iuliana Beregoi la „Голос. Дети”. Cât de curat, frumos, și emoționant. Atenție, v-ar putea trece fiori reci pe șira spinării: