În ciuda luptei pentru victorie în cadrul concursului de talente vocale „Golos.Deti Russia”, Iuliana Beregoi a reușit, ieri, să-și realizeze un vis la care muncea de câteva luni: un prim spectacol live la București, la care și-a adunat toți fanii de peste Prut. Cum a fost, vedeți mai jos.

Talentata orheiancă și-a avut ieri primul concert la București. Spectacolul live a fost organizat la Cinema PRO, iar sutele de spectatori au savurat cu sufletul la gură cover-urile interpretate de Iuliana și legendara piesă, clipul căreia a atins peste 12 mln de vizualizări pe YouTube – „Vina Mea”.

#masterpiece #iulianaberegoi #danceworld #iubitameaana ❤️

A post shared by Alina Nicoleta Ciobanu (@alina_nicoleta_ciobanu) on

Un moment special al serii a fost prezentarea în premieră a piesei „Fac Ce Simt”, care se va lansa oficial, alături de un videoclip, până la sfârșitul lunii aprilie.

Spectacolul semnat de SIS N BRO și Mixton Music a avut și invitați speciali, printre care Profesorul Trăsnit Spooky, Toni Tonini, Anișoara Beregoi și Alina Eremia. Anișoara e nimeni alta decât sora mai mică a Iulianei, care se va lansa în curând în calitate de dansatoare.

Desigur, Iuliana și-a avut familia aproape, iar după concert a avut ocazia să-și vadă și să comunice live cu fanii săi de peste Prut.

Felicitări, Iuliana, cu ocazia acestui debut! La cât mai multe concerte!

Vezi și:

Iuliana Beregoi, puștoaica de 12 ani din Chișinău, a ieșit în finala „Golos deti” din Rusia și susține un concert solo la București

Foto: Facebook/Iuliana Beregoi

Distribuie articolul: