Actorul indian Salman Khan, se află în Ladakh unde lucrează la noul său film 'Tubelight'. Însoțit de frumoasa româncă Iulia Vântur, iubita lui, aceștia au vizitat împrejurimile și l-au salutat chiar și pe Dalai Lama. Presa insinuează deja că aceștia ar pune la cale căsătoria lor, binecuvântați de liderul spiritual.

Cum zilele acestea, programul actorului era mai liber, el și-a luat iubita într-un tur al regiunii indiene, unde au vizitat mai multe spitale și mânăstiri. Una dintre opririle celor doi a avut loc la mânăstirea Thikse Monastery, unde Salman Khan și Iulia au avut o întâlnire cu Dalai Lama.

dalai-lama

Imagini de la întâlnire au apărut imediat în presa indiană și au devenit virale, iar starul de la Bollywood și liderul spiritual tibetan par foarte apropiați, cei doi râd unul la celălalt și se țin de mână în timp ce discută. Mai mult, jurnaliștii de la Mumbai susțin că Salman și Iulia au mers la Dalai Lama să îi obțină binecuvântarea, întrebându-se dacă nu cumva s-au dus să îl roage chiar și să le oficieze căsătoria.

peaceful moment #justu #present #now #precious #hereandnow #

A photo posted by Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) on

Îmbrăcată în straie indiene, Iulia pare extrem de atentă la conversația iubitului ei cu Dalai Lama, iar la final chiar și-a făcut poze alături de cei doi. Presa indiană mai dezvăluie că vedeta Pro TV România este pusă pe treabă și în perioada în care își va sta împreună cu iubitul ei în Ladakh are de gând să realizeze un documentar despre această regiune și frumusețile ei.

Sursa: Libertatea.ro

Foto: captură, indianexpress.com

Distribuie articolul: