Am îndrăgit-o cu toţii de la emisiunea “Dansez pentru tine” şi i-am ţinut pumnii în relaţia cu Marius Moga. Dar, iată că după ce s-a terminat relaţia dintre cei doi, Iulia Vântur şi-a găsit marea dragoste în India. Acolo s-a îndrăgostit de actorul preferat de toate femeile din India, Salman Khan. Se pare, însă că azi poate fi o zi nefastă pentru cei doi, pentru că noul iubit al Iuliei Vântur, are proces de judecată. Salman Khan este acuzat că a produs un accident de maşină în anul 2002, pe 28 septembrie, în care a murit un om şi alţi patru au fost răniţi.

Mai mult decat atât, la momentul în care a produs accidentul, la bordul maşinii Land Cruiser, Salman Khan avea în sânge 60 mg de alcool. Dacă azi va fi găsit vinovat de către judecători, actorul riscă până la 10 ani de închisoare.

Iulia Vântur l-a cunoscut pe Salman Kham cu doi ani în urmă, în timpul unei călătorii în India și încă de atunci s-ar fi speculat că românca ar avea o relaţie cu actorul indian. Prezentatoarea de la PRO TV a infirmat imediat zvonurile, spunând ca îl admiră pe Salman Khan, dar că nu are vreo relaţie cu el.

Sursa: www.ele.ro