Căsătoria fiicei sale a fost un prilej bun de a-și schimba coafura pe care n-a abandonat-o de ani de zile. Deși o prindea perfect părul tapat și coafura în stil „Babette”, Iulia Timoshenko s-a întors la preferința de altădată, afișând, în cadrul ultimelor evenimente, cosița tradițională, prinsă în jurul creștetului.

Pe 22 decembrie, Timoshenko s-a prezentat la ultima ședință a legislativului ucrainean cu o coafură absolut nouă pentru stilul său. 

Este vorba despre un coc tapat, voluminos, recunoscut și sub denumirea de „Babette”, caracteristic pentru femeile de la mijlocul secolului trecut. Întrucât stilul retro a revenit în tendințe, Timoshenko a ținut să arate că poate urma ultimul strigăt al modei, în defavoarea coafurii la care nu a renunțat ani de-a rândul. 

Pe lângă schimbarea la nivel de coafură, tot la una din ultimele ședințe ale legislativului ucrainean, presa ucraineană a remarcat că politiciana a slăbit și că afișează acum o talie mai tonifiată. 

Potrivit portalului oficial www2.tymoshenko.ua, la ultimele evenimente oficiale la care a participat în ianuarie, politiciana a afișat tradiționala cosiță, prinsă în jurul capului. Probabil, din cauza criticilor pe care le-a atras după sine, odată cu schimbarea look-ului său.

De altfel, cosița nu a fost unica opțiune în materie de stil, a politicianei Iulia Timoshenko. Aceasta a optat, de-a lungul carierei, pentru diferite coafuri și aranjări ale părului:

Foto: tymoshenko.ua, gigamir

Distribuie articolul: