Zilele trecute, interpreta rusă Iulia Saviceva a purtat rochie de mireasă pentru prima oară, iar după marele eveniment, a fost asaltată de către jurnaliști, care îi solicitau să-și mărtutrisească povestea de iubire. Portalul rus 7Days s descusus-o pe Iulia de secrete. Ce a mărturisit intepreta, vedeți mai jos.

În 2003, când a avea doar 16 ani și a părăsit școala de dragul proiectului muzical „Fabrika Zviozd”, Iulia Savicheva era cu totul altfel decât o cunoaștem acum: evita ținutele feminine și era încă o adolescentă extrem de rebelă. 

Anume în această perioadă l-a și cunoscut pe viitorul său soț – Aleksandr Arshinov. Pentru că nicio întâlnire nu este întâmplătoare, nici întâlnirea celor doi nu a trecut fără finalitate.

„Am primit un CD din partea unui prieten, eram o mare amatoare a rock-ului de tip hard. Abia când am deschis ambalajul, am văzut poza trupei Buhta Radosti. Băieții aveau priviri profunde, dar dramatice. Am recunoscut din prima: mi-a plăcut din prima secundă glasul solistului. Îmi pătrundea direct în inimă. Imediat am recunoscut în poză băiatul care avea glasul din piese. I-am zis prietenului meu să-mi facă cunoștință cu el neapărat”, mărtusisește Iulia, în interviul pentru sursa citată. 

Interpreta recunoaște că s-a pregătit foarte mult timp de concertul la care avea să cânte viitorul său soț, însă de fiecare dată îi apărea ceva în cale. „Sunt un om foarte ambițios și odată ce am decis că trebuie să fim împreună, nu aveam de gând să scap situația de sub control. Când veneam cu concerte, îi scriam mesaje. Dacă nu-mi răspundea, îi sunam pe telefonul mobil. Dacă nu răspundea nici acolo, găseam numărul de la domiciliu. L-am cucerit foarte insistent și în cele din urmă ne-am întâlnit. Mergeam la plimbări. Totul decurgea extraordinar.”

În cele din urmă, Aleksandr s-a îndrăgostit de ea. Au urmat doi ani de întâlniri romantice, iar când a împlinit 18 ani, părinții i-au permis Iuliei să se mute cu traiul la Aleksandr, care avea doar 20.

Nu regretă că anume ea a fost cea care a făcut primul pas în relația lor, așa că în scurt timp, au decis să-și cunoscă și familiile.

Iulia Saviceva a devenit populară, dar nu și-a folosit niciodată viața personală în calitate de instrument de PR. Soțul Iuliei a recunoscut că într-o familie nu pot exista doi artiști, așa că a renunțat în scurt timp la activitatea de solist în cadrul trupei. A decis să devină omul din umbra Iuliei și să scrie melodii de dragoste pentru repertoriul ei. Au urmat 8 ani de trai în comun, fără căsătorie, în care el crea muzică pentru ea. 

Nunta, însă, s-a apropiat de la sine. Cererea în căsătorie a avut loc în timpul unei călătorii la mare, când tinerii se aflau la plajă. Evident că răspunsul ei a fost DA. A urmat cununia, la care at participat doar apropiații logodnicilor. La nunta celor doi, însă, a avut acces și presa. 

Foto: 7days.ru

Distribuie articolul: