Căștigătoarea din acest an a concursului de frumusețe ”Miss Rusia 2014”a fost desemnată Iulia Alipova. Recent, frumoasa rusoaică s-a fotografiat în sesiunea foto de la ”Miss World 2014”, în cadrul unui studio din New York. Despre cum arată rusoaica de 23 de ani în această sesiune foto, vedeți mai jos.

Sesiunea foto cu Iulia Alipova a durat câteva zile la rând. În acest interval, Iulia a reușit să poarte ținute dintre cele mai diferite: de la cele care amintesc celebrități de cinema, până la rochii de cocktail. Potrivit presei ruse, însuși fashion-fotograful care a surprins-o pe Iulia a remarcat frumusețea naturală a acesteia.

”Noua Miss Rusia are un exterior extrem de neobișnuit. Ea o amintește, oarecum, pe Ornella Muti. Împreună cu echipa, ne-am străduit să o prezentăm pe Iulia în ținute dintre cele mai diferite”, mărturisește fotograful Fadil Barisha.

Amintim că la concursul ”Miss Rusia 2014”, bruneta cu ochi albaștri i-a vrăjit pe jurați și pe spectatori nu doar cu frumusețea sa, ci și cu un simț al umorului evident.

La proba intelectuală din concurs, Iulia a declarat că în niciun caz nu ar mări numărul de zile libere din țara sa, pentru că Federația Rusă ar trebui să ia exemplu de la Coreea, unde oamenii lucrează câte 7 zile în săptămână.

Iulia este originară din regiunea Balakovo, din regiunea Saratov. Este absolventă a unui liceu de fizică și matematică și a căpătat o licență în Energetică.

Printre secretele principale ale frumuseții Iuliei Alipova sunt: alimentația de 5-6 ori pe zi, evitarea gustărilor, alcoolului și a cinei, cu excepția chefirului și a salatelor verzi.

Foto: www.kommersant.ru

Distribuie articolul: