După ce preț de câteva luni, toată atenția jurnaliștilor era asupra cazului interpretei MakSim, care a dus o luptă grea cu boala, din care, din fericire, a ieșit învingătoare, interpreta a oferit un interviu sincer pentru Xenia Sobchak. În cadrul acestuia, vedeta a dezvăluit că inima ei nu este liberă de mai mult timp, însă n-a dorit să dezvăluie identitatea iubitului său. Uite că presa din Rusia și-a propus să afle cine este totuși misteriosul bărbat.

Despre faptul că MakSim sau Marina Maximova, nu o duce deloc rău cu banii, s-a aflat în interviul „Ostorojno Sobchak”, până și moderatoarea fiind surprinsă de această descoperire. Interpreta deține două apartamente de circa 500 metri fiecare, în centrul Moscovei și are două boliduri de lux, un Maybach și un Jeep Infinity QX80 negru. MakSim nu ascunde faptul că prima mașină a fost primită în dar încă anul trecut de la iubitul său. Tot anul trecut, Marina și-a achiziționat Jeep-ul, mașină pe care o conduce cel mai des.

Pe de altă parte, jurnaliștii au aflat că bolidul nu e condus doar de artistă ci și de un misterios bărbat, care nu este șoferul acesteia. Mai mult de atât, în perioada în care interpreta se afla în comă, acesta a condus Jeep-ul reușind să se facă și cu niște amenzi. Totuși, pe camerele de supraveghere, fața bărbatului este blurată, lucru care a stârnit și mai multe controverse.

Sursele KP, informează că, colaboratorii poliției rutiere blurează înadins fața șoferului, Se procedează astfel atunci când acesta este un fost deputat sau angajat al Serviciilor Secrete din Rusia.

O altă variantă cu care a venit sursa sus menționată este că iubitul lui MakSim ar fi căsătorit. În interviul oferit Kseniei Sobchak, vedeta a mărturisit că nu poate fi împărtășită de preot deoarece are un păcat pentru care nu s-a căit și pe care îl trăiește și acum.

Amintim că pe 19 iunie, 2021, MakSim a fost internată în spital. La scurt timp artista a fost indusă în comă. Au urmat două luni de luptă grea cu boala, iar pe 13 august aceasta a fost în sfârșit externată din spital, urmând o perioadă lungă de recuperare.

Citește și: MakSim a povestit despre comă, tratament și hateri: „Inima mea s-a oprit de două ori” (Video)

Distribuie articolul: