„Clipe sublime cum vezi în filme”, cam așa sună povestea multor domnișoare care au fost cerute în căsătorie. Momentul când spui DA în fața persoanei iubite este reținut pentru toată viața. Pe adresa electronică a redacției a venit un mesaj de la Lilia, o tânără care ne-a relatat cum i-a fost cerută mâna și cucerită inima de către iubitul ei Andrei.

Lilia a început a ne spune mai întâi ce amintiri trăiește din cea mai importantă zi din viața lor.

„Cu emoții și lacrimi de fericire îmi aduc aminte ziua cea mai importantă și deosebită din viața noastră – cererea în căsătorie. A fost o zi a săptămânii obișnuită, miercuri, 20 Decembrie. O zi de iarnă foarte geroasă de până atunci cu temperaturi joase în termometru, iar afară și în case predomina magia sărbătorilor de iarnă, se simțea deja atmosfera poveștii de Crăciun. Nu am bănuit nici o clipă că totul se va întâmpla în acea zi obișnuită care, pentru noi, data și ziua nu avea nicio semnificație, de fapt miercuri doar e ziua când m-am născut.
Mă simt cu adevărat fericită, pentru că destinul mi-a oferit cel mai frumos cadou: inima și sufletul lui, care a reușit să mă cucerească prin sinceritatea și iubirea necondiționată care o are față de mine.
El este soarele meu iubitor, atent și grijuliu care a apărut în viața mea dăruindu-mi cea mai sinceră și frumoasă dragoste”.

În acea zi a fost totul foarte bine organizat.

„Ii mulțumesc încă odată prietenei mele Diana care a fost complicea prietenului meu și a avut grijă să organizeze prezența mea fără nici o bănuială. M-a mințit atât de bine, spunându-mi ca are două invitații la o prezentare de coafuri cu cei mai buni stiliști, ea recent terminând cursurile în acest domeniu, evenimentul fiind organizat din spusele ei la Castel Mimi, iar eu evident nu am simțit nicio clipă că nu poate fi adevărat. Intrând cu ea pe poartă, am mers să admirăm pomul de Crăciun și toată frumusețea din jurul său, la care a urmat cea mai mare surpriză: lângă brad era prietenul meu Andrei cu cel mai minunat buchet de trandafiri în brațe. Vazându-l, am rămas atât de emoționată! Simțeam cei mai mari fluturi în stomac, i-am prins privirea și am simțit că în ochii lui se citea fericirea și nerăbdarea de a-mi declara cel mai frumos sentiment! Cu lacrimi de fericire în ochi, nu-mi venea să cred, era omul de care am fost și sunt îndrăgostită enorm, ființa pe care o iubesc necontenit, sublim și nebunește, nu-mi imaginez o zi fără el și atunci a urmat cea mai frumoasă declarație de dragoste, cu cele mai sincere emoții și cu cea mai importantă întrebare: ,,Vrei să fii soția mea?”.

Răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat.

”Eu, cu lacrimi de fericire, am răspuns un ferm ,,Da” pentru toată viața, l-am cuprins și i-am soptit: „ești viața mea și îți mulțumesc că mă faci zi de zi atât de fericită”. Au urmat cele mai fericite clipe din viața noastră, nu ne săturăm să ne privim unul pe altul și să ne spunem cât de mult ne iubim. Au fost cele mai calde și plăcute îmbrățișări, a urmat o plimbare pe întreg teritoriul Castelului Mimi făcând o sesiune foto pentru amintiri ce niciodată nu vor fi uitate. În acele clipe m-am simțit cea mai norocoasă și fericită fată, având alături sufletul pereche și persoanele dragi mie, fratele și prietena mea”.

Citește și: Elena, despre o cerere în căsătorie foarte romantică: „Nu puteam să cred că la aperitiv voi avea un inel” (Foto)

”Deci, pot să afirm că iubirea dintre noi este una profundă și semnifică aspirația și tendința de a fi una cu totul deosebită, iar la capătul fiecărei clipe, inima mea dă mereu același verdict: te iubesc necontenit. Când prezența iubirii este vie și trăiește în noi nu există nici un dubiu că viața noatră își urmează țelul și este plină de sens”.

S-au implicat oameni cărora Cristina le va fi recunoscătoare toată viața.

”Țin să mulțumesc din suflet prietenului care mi-a organizat o seară atât de frumoasă care m-a emoționat până la lacrimi și nu în ultimul rând agenției ,,Cereri în căsătorie”, în special Cristinei Postolachi și echipei sale pentru tot efortul depus și pentru toate detaliile bine puse la punct, sunteți cei mai buni!”

Așteptăm povestea ta despre #Cummacerut la EA@interakt.md.

 

Distribuie articolul: