Nu mai e un secret că soția reputatului italian Gianluca Vacchi, devenit popular grație contului său de Instagram, este designer vestimentar și fondatoarea brandului Wandering. Tânăra creatoare de modă a oferit un interviu pentru corriere.it, în care a vorbit despre stil și debutul brandului său la Milano Fashion Week.

În interviul pentru publicația italiană, ex-modelul de 30 de ani a dezvăluit o mulțime de lucruri surprinzătoare despre relația sa cu Vacchi și despre fashion. Iată câteva dintre declarații:

„Debutul la  Săptămâna Modei din Milano este un vis realizat. Fiind copil, furam din eșarfele mamei și cream haine pentru păpuși. Apoi am început să fac modeling și să leg primele contacte. Deja de câțiva ani lucrez cu L’Inde le Palais, lucru care m-a ajutat să-mi lansez propria linie de haine. Gianluca m-a inspirat spiritual, stilistic și creativ.

Amfar Milano #gvlifestyle #amfar

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Pentru mine, senzualitatea înseamnă transparență; când o haine nu e strânsă pe siluetă și întreaga ta ființă se simte confortabil.

❤️ @gianlucavacchi #gvbirthday #h2o #2016 #blackandwhite

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on

Îmi place să dansez, muzica nu lipsește niciodată din viața mea. Dansez în duș, în fața oglinzii și a televizorului. În acestă vară, dansurile alături de soțul meu au creat un adevărat boom pe Instagram.

Unpublished @jogiorgiajo #gvlifestyle #lioibiza

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Cum îmi mențin silueta? Aș mânca dulciuri toată ziua, dar încerc să mă abțin. Nu urmez nicio dietă, doar am un metabolism foarte rapid. Fac pilates de două ori pe săptămână și un pic de aerobic cu trambulina, asociat cu sărituri și ridicare de greutăți.

L'eremita 🌳🌿🍃🌹 #me #GG

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on

Nu pot trăi fără alb, negru și roșu. Acestea sunt și nuanțele colecției mele.

Garderoba mea nu este prea mare. Ador pantofii și poșetele. Cred că am cel puțin 100 de perechi de pantofi, apoi cizme și botine.

Working in secret garden.. #buying #mfw

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on

Îmi amintesc bine cum eram îmbrăcată la prima întâlnire cu Gianluca: purtam o pereche de blugi, un tricou, un blazer și o pereche de stiletto negri. Eram îmbrăcată simplu și da, l-am sedus în blugi și tricou!”

Reversing roles #gvlifestyle #harleydavidson #vespa

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Foto: Instagram