Lavinia, iubita lui Ștefan Bănică Jr., revine în atenţia publicului cu un nou single în limba română, “Poveşti cu zâne”. Melodia amintește mult de faptul că aceasta i-a luat locul Andreei, în viața lui Ștefan, supranumită de toți românii “Zâna Surprizelor”.

Produs în studiourile Kazibo Music de către Alex Pelin şi Ovidiu Baciu, “Poveşti cu zâne”, un featuring cu Kaira, marchează un nou început pentru Lavinia, dar şi o schimbare de stil muzical. Artista se maturizează din punct de vedere profesional astfel că a optat pentru o baladă sensibilă cu un mesaj puternic care să ajungă direct către sufletele ascultătorilor. Presa de peste Prut, însă, a început să se amuze pe faptul că actuala iubită a lui Bănică “o cântă pe fost lui soție”.

 

“Pentru mine anul care tocmai se încheie a fost un an al provocărilor şi un an în care am învăţat foarte mult! Mi-am dorit să îmi surprind fanii din România care aşteptau din partea mea o piesă în limba română. “Poveşti cu zâne” mi-a plăcut de la prima ascultare pentru că este o piesă sinceră în care se poate regăsi oricine şi pentru că îmi era dor să cânt în limba română!” a declarat Lavinia.