Într-o noapte, într-unul din aeroporturile României, am zărit o „lady” cocoțată pe tocuri uriașe, îmbrăcată în pantaloni extrem de mulați. Arăta de parcă a avut o cină expres în țara din care a aterizat. Acestei doamne, dar și femeilor care își torturează corpul în timpul călătoriilor cu haine strâmte și incomode li se dedică sfaturile supermodelului Nina Agdal.

Supermodelul Nina Agdal (24 ani),iubita lui Leonardo di Caprio, recunoaște că se îmbracă exact ca un băiat atunci când călătorește.

nina-agdal-for-love-haus-by-beach-bunny-swimwear-o

Asta o face să se simtă relaxată, sănătoasă și calmă. Iată ce a declarat Nina Agdal pentru wmagazine.com (facem notițe):

„Eu port treninguri și un hanorac. Așa mă fac eu comodă. Nu pot purta blugi și tricouri strâmte. Nu le vreau. Vreau doar să mă simt relaxată, să nu simt presiune atunci când mănânc ceva, iar blugii mei sunt prea strâmți. Nu îi vreau nici pentru când mi se umflă picioarele. Deci chiar nu pot să fac asta.

Port adidași sau ghete, ceva ce poate fi scos ușor. Sunt minunați, căci poți alerga în ei dacă ești în întârziere. Nimic elegant. Mă îmbrac ca un băiat, dar funcționează.

Niciodată nu ratez zboruri. S-a întâmplat să ajung foarte târziu la aeroport, dar niciodată nu am pierdut avionul.

De cele mai multe ori port căști și ascult muzică. Nu îmi place să conversez cu omul de lângă mine din avion. Acesta este un alt motiv pentru care îmi place să port un hanorac. Am tras gluga și așa nimeni nu îmi vede fața.”

Nina-Agdal

Foto: celebsip.com, materialicious.com

 

Distribuie articolul: