Este rusoaică înfocată și a reușit să ajungă la inima fotbalistului Cristiano Ronaldo după ce a fost invitată să participe, împreună cu el, la o ședință foto pentru brandul Armani. Astăzi, supermodelul rus Irina Shayk (Shaykhlislamova) atrage atenția tuturor prin aparițiile sale tot mai fermecătoare. Diva de 29 de ani posedă secrete de înfrumusețare pe care le-a dezvăluit pentru publicația rusă Cosmopolitan.

Și-a început cariera acum 10 ani, la Chelabinsk și a impresionat și atunci cu privirile sale de panteră. Irina Shayk a fost remarcată imediat și promovată în modeling mai întâi în Europa, după care, și în SUA.

Momentul crucial din cariera sa a fost semnarea contractului cu brandul de lenjerie intimă Intimissimi. Corpul modelului rus, marcat de pielea bine bronzată, se afișa perfect în reclame și îi aducea la picioarele tinerei un viitor promițător.

Au urmat noi contracte și chiar topuri ale celor mai sexy femei din lume, în care a fost inclusă de fiecare dată. Într-o zi, activitatea de model s-a intersectat cu linia sorții și viața i l-a scos în cale pe Christiano Ronaldo. 

Tenul. Irina Shayk a călătorit mult în Occident, de aceea a resimțit pe propria piele efectele untului de cocos. Acesta îi conferă tenului strălucire, îl hidratează și îl protejează împotriva infecțiilor.

În fiecare dimineață, Irina se spală pe față cu apă rece și folosește neapărat cuburi de gheață. Una din măștile sale preferate, pentru pielea feței, este masca cu castravete: „Am luat acest truc de la mama, care nu avea bani pentru creme și se descurca cu ingredientele pe care le avea la îndemână”, spune supermodelul.

Corpul. Pentru că s-a implicat într-o industrie care impune canoane și reguli, Irina este nevoită să aibă grijă de felul în care arată și se alimentează. Este adepta modului activ de viață și începe fiecare dimineață cu practicarea alergatului.

De 3-4 ori pe săptămână, merge la sală și practică boxul și pilatesul. În ceea ce privește dietele, Shayk spune că urăște orice restricție alimentară: „Nu cred în diete și înlocuiesc cafeaua cu sucuri verzi, preparate din țelină și pătrunjel.”

Makeup. În ultimele luni, supermodelul optează pentru machiaje firești, apropiate de aspectul natural al pielii și al buzelor.

Uneori, pune accentul pe priviri și sprâncene. Tendința pe care o respectă în machiajul ochilor este „smoky eyes” de nuanțe brune, care îi accentuează și mai mult privirile și culoarea tenului.

Foto: galleryhip.comrisewall.comhdwallpapers3.netpagesix.comgotceleb.com

Distribuie articolul: