Cu un burlac mai puţin rămânem în showbizul autohton. Interpretul Boris Covali şi-a cerut logodnica în căsătorie chiar în timpul vacanţei la mare. Boris Covali a postat aseară pe pagina de facebook o fotografie cu mâna iubitei şi inelul dăruit, însoţită de mesajul: “Principala sarcină este îndeplinită. Acum ne putem bucura de soare.” Imediat ce a scris mesajul, au început să curgă felicitările din partea prietenilor apropiaţi şi a mai multor vedete din showbiz.

 

 

Boris Covali şi iubita sa, Nelly Bragari, au o relaţie de mai bine de 3 ani. Iubita apare şi în videoclipul interpretului la piesa “Runaways”. Aceasta nu va fi prima căsătorie pentru Covali. A fost însurat anterior, iar din urma acelei căsătorii are o fetiţă de 5 ani pe nume Rita. 
 

Boris Covali, în vârstă de 32 de ani a devenit cunoscut în Moldova odată cu participările sale la Eurovision. Anul acesta era printre favoriţii showlui cu piesa “Runaways”, dar se vede că dacă n-a fost să fie cu Eurovisionul, norocul i-a surâs din altă parte. 

Urmăreşte mai jos video la piesa “Runaways” în care apare iubita interpretului


 

Sursa photo: facebook.com