A plecat în liniște, lăsându-și îndurerați prietenii, apropiații și pe bărbatul care i-a dăruit cel mai important sentiment - cel de maternitate. Janna Friske a suportat mult timp înfrângeri la capitolul relații sentimentale și considera mereu că nu este înțeleasă de sexul opus. Lucrurile au luat o altă întorsătură atunci când l-a cunoscut pe Dmitri Shepelev. Până a-l găsi pe el, însă, a investit o grămadă de iluzii...

A plecat în liniște, lăsându-și îndurerați prietenii, apropiații și pe bărbatul care i-a dăruit cel mai important sentiment – cel de maternitate. Janna Friske a suportat mult timp înfrângeri la capitolul relații sentimentale și considera mereu că nu este înțeleasă de sexul opus. Lucrurile au luat o altă întorsătură atunci când l-a cunoscut pe Dmitri Shepelev. Până a-l găsi pe el, însă, a investit o grămadă de iluzii…

Primul bărbat cu care Janna Friske s-a aventurat într-o relație serioasă a fost omul de afaceri Ilya Mitelman. Relația celor doi a început prin 2000 și a durat câțiva ani. Se despărțeau și se împăcau iar și iar și s-au gândit chiar și la o nuntă, însă n-a mers. Janna a ales, în schimb, cariera scenică.

foto: pda.ura.ru

foto: pda.ura.ru

Hocheistul rus Aleksandr Ovechkin a fost un alt bărbat, pe care l-a iubit Janna Friske. S-au cunoscut în Franța, în 2006, în contextul unui reality show sportiv. Janna se îndrăgostise până peste cap de acest bărbat. Aleksandr, în scurt timp, s-a aventurat în relații cu alte femei.

foto: theplace.ru

foto: theplace.ru

Un alt sportiv care i-a atras atenția Jannei a fost fotbalistul rus Kakha Kaladze. S-au cunoscut în 2007, la un hotel în care Janna a fost invitată să cânte. Relația s-a destrămat în scurt timp, iar cei doi au rămas doar buni prieteni.

foto: eastbook.eu

foto: eastbook.eu

Vitali Novikov este patinatorul rus care a venit în viața Jannei în contextul showului „Lednikovy Period”. Cei doi arătau perfect împreună, iar Janna se descurca de minune cu patinele, pentru că a practicat gimnastica încă din copilărie. Cei doi parteneri s-au îndrăgostit unul de celălalt și planificau să se căsătorească prin februarie 2009. N-a fost să fie.

foto: pressa.today

foto: pressa.today

Prezentatorul TV Dmitri Shepelev este ultimul și cel mai important bărbat din viața Jannei Friske. Janna i-a dăruit lui Dmitri un fiu acum doi ani și două luni. La câteva luni de la naștere, Jannei i-a fost identificat un glioblastom neoperabil, iar Dmitri a fost cel care a călătorit cu Janna peste tot în lume, doar pentru a-i prelungi viața. După trecerea în neființă a Jannei, Dmitri a recunoscut că anul trecut, de ziua partenerei sale, i-a pus inelul pe deget.

foto: viva.ua

foto: viva.ua

Distribuie articolul: