Toate femeile în luna mai sunt preocupate de corpul lor și asta mai ales că vine vara și trebuie să se simtă bine în costumul de baie sau rochiile scurte. EA.md vrea să te inspire și să te ajute să ajungi la silueta mult visată. Îți vom prezenta mai multe istorii despre femeile care au luptat cu kilogramele în plus și au învins. 

Vom începe însă, cu sfaturile unei antrenoare extrem de sexy. Face sport încă de mică, iar corpul ei este absolut fabulos. Alina Terlețchi a fost sinceră cu noi și ne-a spus că dulciuri în frigider și o siluetă de vis, nu există. Alina ne-a oferit câteva răspunsuri care sperăm că te vor convinge și pe tine că alimentația și sportul merg mână în mână, una fără cealaltă nu se poate.

Dacă ne-am pus în gând că vrem sa dăm jos câteva kilograme care este regula de aur de la care nu trebuie să ne abatem?

„Regulă de aur constă în echilibrul unei alimentații variate, bogate în substanțe nutritive și evitarea gustărilor nesănătoase!”

Cam în cât timp rezultatele exercițiilor încep să se vadă și cam de câte ori pe săptămână trebuie să mergem la sport pentru a avea rezultate de care să ne mândrim?

„Primele rezultate vizibile apar după 10-12 săptămâni dacă antrenamentul tău este unul corect și ai o alimentație corespunzătoare. Trebuie să mergem la sport în funcție de scopurile propuse, în mediu de 3 ori pe săptămână!”

Eu mi-am propus să îmi fac un abdomen de fier, ce sfaturi poți să îmi oferi?

„În cazul abdomenului un rol esențial îl joacă alimentația(dieta) și antrenamentul. În primul rând trebuie să evităm alimentele interzise mai ales zahărul. La fel mușchii abdominali trebuie să fie dezvoltați suficient pentru ca ei să poată deveni vizibili!”

Cât timp ți-a luat să îți modelezi o astfel de silueta superbă?

„Am practicat mai multe tipuri de sport începând din clasa a 5-a, iar însăși fitnessul îl practic de vreo 3 sau 4 ani.”

Cum ne luptăm cu celulita?

„Un rol foarte important îl joacă stilul de viață. Felul în care mâncăm, ce mâncam și câtă mișcare facem. Trebuie să introducem în alimentația noastră fructele, legumele și ceaiurile și  să tăiem din listă sucurile carbogazoase, fast-food-ul, mezelurile și dulciurile. Masajul și sportul la fel ajută în lupta cu celulita.”

Există siluetă perfectă și dulciuri în frigider?

„Nu, nu există! Doar dacă deserturile sunt slab calorice și sănătoase!”

Așteptăm istoria ta! Nu ezita să ne scrii! 

Sursa foto: Instagram.com