Anna Gorelova cunoaște ce semnifică Nail Art-ul nu din auzite. Tânăra originară din Kiev a făcut o obișnuință din a-și dedica timpul liber manichiurii și artei care se poate crea cu ajutorul ojelor de diferite culori. Îi reușește atât de bine să impresioneze prin tutorialele ei, încât astăzi se poate lăuda cu o armată întreagă de fani virtuali.

Anna este de fotografă de meserie, iar aceasta explică încă o dată succesul pe care îl obține cu fotografiile și tutorialele despe Nail Art, pe care le distribuie pe blogul său personal și pe contul de Instagram @nailsannagorelova care a adunat peste 68 de mii de urmăritori.

249201_519764178051070_1268110441_n

Sunt fotograf, iar în timpul liber care îmi rămâne, am grijă de blogul meu care povestește dragostea pe care o am pentru tot ce este legat de ojele”, spune Anna, în descrierea sa virtuală.

Ucraineanca este la curent cu toate noutățile în materie de tendințe de nail art și produse utilizate în această direcție. Vă întrebați câte oje noi testează în fiecare lună? Cam 42, reieșind din numărul de postări pe blog.

Anna a reușit să creeze mai multe linii de oje pentru mai multe branduri cosmetice.

Foto: Instagram, Facebook

Distribuie articolul: