După o serie de video cu evoluția modei feminine, acum putem urmări același lucru și pentru sexul puternic. Recent a fost publicat un video ce demonstrează evoluția costumelor de baie bărbătești.

Femeile nu sunt unicele ce beneficiază de varietate la capitolul costumelor de baie. În privința sexului puternic, avem și acolo o evoluție considerabilă a costumelor de baie, începând cu anul 1915 și până în prezent.

Când stăm să ne gândim la felul în care arată bărbații pe plajă, în cap ne vin câteva imagini cu pantaloni scurți sau slipi, atât. Însă dacă e să ne amintim de pozele părinților, bunicilor în costume de baie, vedem că acest element de vestimentație s-a schimbat foarte mult. Un video creat de mode.com demonstrează evoluția costumelor de baie bărbătești într-o perioadă de 100 ani.

Începând cu acel costum de baie, care mai mult seamănă cu o pijama, video-ul continuă să demonstreze cum tendințele au scrurtat din tricou și din pantaloni, îmbrăcând bărbații în slipi, care devin tot mai strâmți. Mai apoi, situația revine la normal, oferindu-le bărbaților mai multă „libertate.”


SURSA

Umrăriți și evoluția costumelor de baie pentru femei!

Distribuie articolul: