La început de an școlar, cel mai mare Centru Comercial din țară a pregătit copiilor o nouă surpriză. Părinții și micuții sunt invitați la o lecție interactivă de istorie, care se va desfășura zilnic la Shopping MallDova, până pe 21 septembrie.

Împreună ei se pot distra și învăța lucruri impresionante despre istoria Romei Antice.

Natalia Rogovschii, director Marketing și PR Shopping MallDova: „Toamna începe la Shopping MallDova cu activități exclusiv dedicate copiilor. Din 1 septembrie și până în 21 septembrie, la parterul Centrului Comercial, se desfășoară o întreagă expoziție a Romei Antice în miniatură”.

În cadrul expoziției, copiii vor cunoaște legenda lui Romulus și Remus, vor învăța despre cine a fost Iulius Cezar și gladiatorii săi, vor redescoperi armele folosite de aceștia și, nu în ultimul rând, se vor distra la maxim.

Natalia Rogovschii, director Marketing și PR Shopping MallDova: „Informații interesante despre cel mai mare amfiteatru din lume – Colosseumul, despre împărați și zeități, arta romană, dar și alte curiozități despre gloriosul Imperiu Roman vă așteaptă să le descoperiți la Shopping MallDova. Acest tip de expoziții face parte din strategia de comunicare cu consumatorii noștri. În acest fel, pe parcursul anului sunt organizate mai multe activități și evenimente sociale, fiecare în parte fiind destinate diferitor categorii de vârstă”.

Costumați corespunzător și entuziasmați pe măsură, copiii spun că vor reveni neaparat la Shopping MallDova, unde au avut parte de o experiență deosebită.

„Cel mai mult mi-a placut când aruncau în noi, când eram cu scuturi, pietre improvizate”.

„Mi-a plăcut berbecul”.

„Mi-a plăcut să mă îmbrac în haine tradiționale”.

„Să mă lupt mi-a plăcut”.

„Am aflat că berbecul este așa o armă care să spargă porțile imperiului dușman”.

„Totul a fost nou pentru mine”.

„Mi-a plăcut mult aici. Am să mai vin la mall”.

OM kids este partenerul acestui proiect interctiv-educativ, alăturându-se acțiunilor social-culturale demarate la Shopping MallDova.

Natalia Rogovschii, director Marketing și PR: „Vă așteptăm la Shopping MallDova pentru a vă bucura de o experiență complexă atât pentru shopping, cât și pentru petrecere a timpului liber”.

P