După o iarnă lungă și posomorâtă, Irka Shoes vine cu o colecție incendiară de pantofi și sandale „Colors by Irka”. O explozie de culori menită să aducă primăvara în inimile femeilor și domnișoarelor. Anticipând sosirea la propriu a primăverii și satisfăcând pofta de culoare, Irka Shoes a creat o colecție inedită, inspirată din cele mai însetate de viață și mișcare aspirații.

Noua colecție e dominată de culorile albastru, galben, roșu, piersică, puțin negru și verde, accesorizată cu franjuri, barete, catarame, fermoare, etc. „Colors by Irka„ – Pentru că picioarele femeilor merită să fie îmbrățișate de cei mai frumoși, confortabili și deosebiți pantofi.

Colecția „Dor de tricolor” by Irka Shoes s-a născut din dragoste și dor față de țara natală. Dominată de albastru, galben și roșu, încălțămintea din această colecție promite să poarte o părticică din dorul de țară oricunde vor fi încălțate, în orice colț al lumii. Designerul Irina Calancea spune că se împarte mereu între două patrii: Republica Moldova și România și atunci când se află în una din aceste țări îi este mereu dor de cealaltă. Din acest motiv designerul a transpus culorile ce îi unesc cele două patrii într-o colecție plină de culoare, patriotism și dor.

Cu gândul la miile de moldovence plecate peste hotarele țării, Irina Calancea a schițat fiecare pereche de pantofi pentru a le transmite prin acest mod un strop de „țară”, pentru a le ușura dorul, pentru a le face să se simtă mai acasă, acolo unde sunt împrăștiate, femeile Moldovei, prin toate colțurile lumii.

Irka-shoes.com

Adresa: Vasile Alecsandri 117

Telefon: 0693 62 440; +40 752 583 338

P

Distribuie articolul: