„Moldovenii care plâng” se intitulează noua piesa, lansată împreună cu un videoclip de formația „Lume”. Cei doi soți, Irina Tarasiuk și Serghei Kovalschi, cântă în premieră în limba română, deși textul piesei este oricum combinat cu rusă. O melodie despre societatea în care trăim, care atinge puternic problema migraâiei populației și faptul că generația tânără crește aici fără de părinți.

Solista trupei „Lume”, Irina Tarasiuk mărturisește că piesa reflectă cumva și starea ei interioară, asta deoarece chiar părinții artistei intenționează să plece peste hotare: „Și părinții mei vor să plece. Chiar dacă sunt la Balți este foarte greu, aș vrea să-i știu întotdeauna lângă mine”, spune Irina în cadrul unei emisiuni la Acasă TV.

Piesa bilingvă a fost lansată împreună cu un videoclip emoționant, în care apart drept actori mai mulți copii, dar și un cor de micuți. Clipul a fost regizat și filmat de Spoială Brothers în studioul Moldova Film, iar despre producție, artiștii declară pentru sursa citată că au cheltuit circa 6000 de euro.

Irina Tarasiuc

Foto: facebook.com

Distribuie articolul: