Încă în cea de-a doua semifinală a Eurovision (etapa națională), Irina Tarasiuc a fost criticată că a îmbrăcat rochia de mireasă. Mai în glumă, mai în serios, unul dintre prezentatori a întrebat-o dacă nu cumva nu are bani pentru o altă rochie. Revista PentruEA.md a aflat că Irina Tarasiuc nu a purtat rochia pentru a doua oară, ci pentru a treia. În semifinala Eurovision, Irina Tarasiuc s-a justificat, spunând că rochia e frumoasă și nu merită să se prăfuiască în dulap.

Revista Pentru Ea a aflat că tânăra interpretă a purtat rochia sa de mireasă, încă de două ori, în afară de „ziua cea mare”.

 

Pentru prima dată, Irina Tarasiuc și-a îmbrăcat rochia de mireasă, firește, la nunta sa, nu înainte de a face o sesiune foto îmbrăcată tot în aceasta.

 

 

 A doua oară, interpreta a îmbrăcat aceeași rochie, când a cântat la o prezentare de modă, organizată de o revistă autohtonă.

 

Irina s-a gândit să îmbrace rochia şi pentru a treia oară. Interpreta a evoluat în rochia sa de mireasă, în etapa națională a Eurovisionului din acest an. 

 

 

 

 

sursa foto: TRM; mirnevest.md; facebook

Distribuie articolul: