Cântărețul canadian în vârstă de 21 de ani a încercat să curteze multe domane și domnișoare prezete la un evenimentul monden - Coachella. Printre acestea a fost și „îngerașul” Victoria’s Secret - Irina Shayk. Starul și foromodelul au flirtat toată noaptea la festivalul din Statele Unite (Indio, California), din 11 aprilie, potrivit hollywoodlife.com.

Justin Bieber a făcut o pasiune pentru „îngeraşii” Victoria’s Secret. Cântăreţul canandian, în vârstă de 21 de ani, a pus ochii pe fosta iubită a celebrului fotbalist spaniol – Cristiano Ronaldo.

A mai flirtat el și cu Kendall Jenner, și cu Hailey Baldwin, nici de Kylie Jenner n-a uitat, dar pentru că la festival era prezentă și fotomodelul Irina Shayk, interpretul nu a ezitat să o curteze și pe ea, în cele mai tandre maniere.

Foto: mirror.co.uk

Foto: mirror.co.uk

Potrivit site-ului HollywoodLife.com, cei doi au fost foarte intimi în timpul petrecerii. Deşi era însoţit de Kendall Jenner, de ani 19, şi Hailey Baldwin, de 18 ani, despre care s-au vorbit că le-ar fi iubite, Bieber nu a avut timp decât pentru fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo (30 de ani). Iar potrivit revistei sus-menționate Irina era chiar foarte interesată de tânărul cântăreț și răspundea flirtului în limitele decenței.

Foto: footy.dk

Foto: footy.dk

De fapt, nu e de mirare, mai ales că Justin Bieber este ca un magnet pentru îngeraşii Victoria’s Secret. În urmă cu trei ani, acesta s-a lipit de modelul Barbara Palvin (21 de ani), iar anul trecut se vorbea că a lăsat-o însărcinată pe fosta soţie a actorului Orlando Bloom, Miranda Kerr. Dar presa internațională nu a mai comentat pe marginea acestor bârfe, așa că nu putem nici infirma, nici confirma că ar fi adevărate.

Foto: express.co.uk

Foto: express.co.uk

Amintim că, fotomodelul rus şi fotbalistul Cristiano Ronaldo s-au despărţit în luna februarie după o relație de 5 ani, „eveniment” care a fost mediatizat foarte mult timp atât în presa internațională, cât și în cea de la noi.