După despărțirea de Cristiano Ronaldo, Irina Shayk a declarat că își va îndrepta atenția exclusiv spre cei mai apropiați oameni din viața sa - rudele și prietenii. În aceste zile, modelul de origine rusă se află în Mexic, acolo unde se odihnește cu mama. Vedeta a fost surprinsă de fanii-paparazzi și mare le-a fost mirarea fotografilor atunci când aceștia au văzut că bustul Irinei posedă o altă configurație!

Irina și mama sa se odihnesc, în aceste zile, tocmai în Cancun – un oraș din Mexic, situat în peninsula Yucatan, care posedă o stațiune balneoclimaterică foarte populară pe coasta Golfului Mexic.

foto: nstravel.ro

foto: nstravel.ro

Într-un asemenea colț de paradis, ar fi fost păcat dacă Irina n-ar fi mers la plajă. Mai rău e că s-au găsit și acolo ochi invidioși, care să-i urmărească atent mișcările în timp ce supermodelul de 29 de ani se bălăcea în apă. În timp ce se plimba cu barca pe mare, Irina a suferit și un mic accident, în urma căruia paparazzii au reușit să-i surprindă formele neobișnuit de generoase.

Supermodelul stătea pe marginea bărcii când, brusc, a alunecat în apă și a fost nevoită să iasă la mal de una singură, cu fularul și pălăria ude leoarcă.

În timp ce tot mai multe voci afirmă că ținuta în care a fost surprinsă la plajă nu poseda o mărime corespunzătoare formelor sale, alte surse declară ferm: Irina a apelat la implanturi cu silicon. Aceleași voci afirmă că Irina Shayk nu se putea lăuda, anterior, cu asemenea forme. Mai mult: modelul ar fi trișat la ședințele foto și ar fi îmbrăcat sutiene push-up. Pe de altă parte, designerii susțin că în 2015, costumele de baie „milimetrice” sunt la mare căutare, deci Irina n-a făcut decât să corespundă tendințelor actuale.

foto: TMZ

foto: TMZ

Fanii care au urmărit-o pe Irina la plajă, afirmă, pe internet, că Shayk a mai adăugat câteva kilograme, iar schimbarea de exterior se datorează despărțirii prin care vedeta a trecut recent. În ultimul său interviu, vedeta declara: „Acum, îmi dedic întregul timp liber doar oamenilor de care am grijă și pe care îi iubesc: familia și prietenii. Da, munca este foarte importantă, dar consider că este necesar să găsești un echilibru între aceste valori și să te poți bucura de viață. La urma urmei, asta e tot ce avem!”

foto: Instagram

foto: Instagram

Apropo de mama supermodelului de origine rusă. Femeia care i-a dat viață a apărut în una din fotografiile recente ale Irinei de pe Instagram.

foto: Instagram

foto: Instagram

Distribuie articolul: