Are doar 29 de ani, este curtată de cele mai renumite case de modă și chiar dacă a trecut print-o relație cu sfârșit neclar, Irina Shayk rămâne a fi una dintre cele mai râvnite femei din industria modelingului. După despărțirea definitivă de fotbalistul Cristiano Ronaldo, a refuzat, temporar, orice tip de interviu. Acum, vorbește liber despre felul în care își petrece timpul liber sau își îngrijește corpul.

Modelul de origine rusă a pozat pentru coperta revistei Viva Magazine și a acceptat să răspundă la câteva întrebări legate de obiceiurile sale alimentare și practica prin care previne depunerile de grăsimi. Nu a ascuns de urechile lumii faptul că adoră mâncarea delicioasă șinu a ezitat să vorbească nici despre sacrificiile pe care  le face de dragul felului în care arată.

„Trebuie să vă iubiți corpul, să-l respectați și să vă purtați bine în raport cu el. Eu fac ore întregi de cardio, pentru că mă simt bine după aceste antrenamente. Cred în zicala: mănâncă tot ce vrei, dar va trebui să transpiri în sala de sport. Eu mă antrenez în fiecare zi și evit doar antrenamentele care îmi pot face corpul prea musculos. Mă orientez spre astfel de antrenamente, ca: alergatul, bicicleta staționară, pilates și box”, a dezvăluit frumoasa rusoaică, în interviu.

foto: Viva Magazine

foto: Viva Magazine

Redactorii publicației nu s-au abținut să nu o întrebe pe vedetă și despre recenta despărțire de celebrul fotbalist portughez Cristiano Ronaldo, care a făcut mare gălăgie în presa străină. Se pare că Irina Shayk nu suferă deloc din cauza despărțirii! „Acum, îmi dedic întregul timp liber doar oamenilor de care am grijă și pe care îi iubesc: familia și prietenii. Da, munca este foarte importantă, dar consider că este necesar să găsești un echilibru între aceste valori și să te poți bucura de viață. La urma urmei, asta e tot ce avem!”, a mai declarat modelul.

Recent, Irina Shayk s-a aventurat să nu mai tacă cu privire la motivele despărțirii sale de Ronaldo, așa că a mărturisit: „Credeam că am găsit idealul masculin, dar nu era deloc așa cum credeam. Cred că niciunei femei nu i-ar plăcea să aibă alături un om nepotrivit. Iată că mie mi-a fost neplăcut. Nu m-am simțit în siguranță. Relația a fost foarte dificilă. Trebuie să știți felul bărbaților pe care îi vreți alături, să le cunoașteți valorile și prioritățile din viață. Dacă sunteți împreună, asta se întâmplă pentru că mergeți într-o direcție și așteptați unii de la ceilalți aceleași lucruri.”

foto: hdwallpapersnew.net

foto: hdwallpapersnew.net

Istoria iubirii sale cu Ronaldo a început încă în primăvara anului 2010. De atunci și până aproape de sfârșitul anului trecut, Shayk a așteptat măcar un semn de căsătorie de la fotbalistul portughez, însă acesta a întârziat să apară, chiar dacă Ronaldo i-ar fi cerut mâna în direct, la un show televizat. Cuplul așa și nu s-a mai căsătorit.

Distribuie articolul: