Irina Shayk face furori cu formele sale chiar și pe rețelele de socializare. Supermodelul de origine rusă a publicat, pe contul său de Instagram, o fotografie realizată în compania Familiei Regale britanice. Irina i-a atras atenția Prințului Charles cu formele sale apetisante!

Vă întrebați în ce context a avut loc această recepție? Zilele trecute, Familia Regală britanică a anunțat o cină la care a fost invitată și Irina Shayk. Vedeta este recunoscută în modelingul internațional, de aceea este oaspetele de onoare al evenimentelor mondene. De data asta, diva cu bronz amețitor a atras atenția tatălui prinților William și Charles.

Pe contul său oficial de Instagram, Irina a publicat o fotografie în care apare pozând alături de Charles și a descris poza în felul următor: „Ce moment! Sunt mândră să-l văd în fața mea pe Prințul Charles la Palatul Buckingham. Mulțumesc pentru invitație!”

Precum au remarcat și internauții, Irina a creat un efect impresionant asupra privirilor lui Charles. Din poză, se vede cu ochiul liber că privirile bărbatului stau ațintite direct spre decolteul generos al Irinei Shayk. Vă întrebați dacă are un bust natural. Recent, Irina s-a declarat ferm împotriva operațiilor estetice.

La Londra, Irina a sosit inclusiv pentru a fi alături de noul bărbat din viața ei: actorul hollywoodian Bradley Cooper, care se află acum în Marea Britanie.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: