Are 29 de ani, s-a aventurat într-o nouă relație amoroasă și chiar dacă mulți dintre critici i-au imputat că și-ar fi făcut operații estetice, Irina Shayk se declară împotriva acestor proceduri. Supermodelul de origine rusă a dezvăluit acest detaliu într-un interviu recent, acordat pentru publicația Daily Telegraph.

Pentru publicația americană Daily Telegraph, Irina a recunoscut că nu crede în chirurgia plastică. Vedeta este de părere că dacă o femeie vrea să se simtă frumoasă, nu este neapărat să apeleze la ritualurile artificiale de înfrumusețare. Aceste proceduri, în opinia modelului, nu sunt îndeajuns de feroce, pentru ca să-i confere unei femei încrederea în sine.

Nu cred în chirurgia plastică. Consider că femeile trebuie să-și iubească corpurile, așa cum sunt. Atunci când particip la ședințe foto, îmi repet mie însămi că îmi iubesc corpul și că nu mi-e frică să-l afișez. Este foarte important să te simți confortabil cu propriile forme, cu propria greutate”, mărturisește bruneta.

Irina Shayk

Irina dă de înțeles că nu se numără printre femeile care au decis să recurgă la chirurgia plastică, pentru că a fost dintotdeauna o adeptă a sportului și a modului sănătos de viață.

Pentru a te simți încrezătoare atunci când îmbraci un costum de baie sau un set de lenjerie intimă, în fața camerelor de filmat, trebuie să știi să te iubești. Sigur că e obligatoriu și să te antrenezi foarte mult. Recent, am început să practic Jiu-Jitsu și pot spune că este foarte distractiv. Evident, nu pot să uit nici de cardio. Trebuie să găsești întotdeauna un astfel de antrenament, care să corespundă anume pentru corpul tău. Eu mă satur foarte repede de ceva, de aceea trebuie să găsesc în permanență tipuri noi de sport”, mai declară rusoaica.

foto: globalpicturesgallery.blogspot.co

foto: globalpicturesgallery.blogspot.co

Pentru că fanii o întreabă de fiecare dată care sunt secretele stilului său inconfundabil, Irina a mărturisit:

Urăsc să cheltuiesc banii pe haine. Prefer să-mi cumpăr haine în stil clasic, care să-mi prindă bine și astăzi, și peste câțiva ani. În general, stilul meu este foarte simplu: încerc să fiu reținută. Există și zile în care port doar costumul de sport. Apropo, nu pot suporta să-mi fac machiaje și coafuri. Sunt atât de obositoare!

Apropo de parametrii corporali ai vedetei. La înălțimea de 178 de centimetri, Irina cântărește 54 de kilograme.

Distribuie articolul: