Modelul rus a îmbrăcat o armură „vintage” din aur, care a fost creată acum 25 de ani, fiind purtată pe podium de un alt model celebru. Dacă atunci piesa a fost considerată un pic „exagerată”, Irina Shayk a reușit să-i dea ținutei o nouă viață, schimbând percepția de „ciudată” în una extrem de sexy. 

Irina Shayk apare pe coperta publicației fashion 7Hollywood, purtând o armură veridică din aur. Deși, în cadrul filmărilor modelul a schimbat mai multe ținute anume această piesă, creată de designerul Thierry Mugler, este cea mai interesantă și deosebit de sexy.

Talia de viespe a Irinei a fost ușor „încătușată” în armură, la gât aceasta a purtat un chocker realizat din același metal prețios. Internauții au rămas încântați de imaginea Irinei, care i-a cucerit atât cu silueta cât și cu zâmbetul ei, care a devenit deja cartea ei de vizită.

Thierry Mugler este creatorul de modă preferat al celor mai îndrăznețe vedete, cum ar fi Lady Gaga, Kim Kardashian, Beyonce, etc. Acesta și-a prezentat creația couture într-un fashion show încă în anul 1995.

Foto: Provokr

Iată și celelalte imagini cu ținute „reciclate”, din cadrul aceleiași campanii. Care vă place mai mult?

Foto: Instagram.com